Toimitusehdot

Verkkokauppa

Junk’n Design (y-tunnus 2779717-9) myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomen alueella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Tuotteen hintaan lisätään toimituskulut. Junk'n Design pidättää oikeuden toimitusehtojen, hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.

Tilaaminen

Asiakas valitsee tuotteet verkkokaupasta ja lisää tuotteet ostoskoriin. Asiakkaan tulee ilmoittaa tilauksessa tilaajan nimi, osoite sekä puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Onnistuneen tilauksen jälkeen asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiin lähetetään tilausvahvistus. Asiakan saa myös ilmoituksen tilauksen lähettämisestä.

Asiakas sitoutuu tilauksen yhteydessä verkkokaupan voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan laskulla, joka saapuu tilauksen mukana. Laskusta tilaaja näkee viitenumeron, pankkitilinumeromme ja laskun loppusumman. Tilauksen maksuaika on 14vrk ja maksun myöhästymisestä perimme 8% koron. 

Toimitusaika

Lähetämme tilaamasi tuotteet postitse mahdollisimman pian. Toimitusaikamme on normaalisti 1-4 vuorokautta. Poikkeuksellisista toimitusajoista ilmoitamme teille sähkopostitse. 

Peruuttamisoikeus 

Mikäli tilaamasi tuote ei jostain syystä vastaa odotuksiasi ja haluat palauttaa tuotteen, sen voi tehdä kuluttajasuojalain peruuttamisoikeuden mukaisesti 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruuttamisen määräajan noudattamiseksi riittää, että lähetätte ilmoituksenne peruuttamisoikeuden käytöstä ennen peruuttamisajan päättymistä.

Peruuttamisen määräaika päättyy 14 päivän kuluttua, jonka jälkeen emme vastaanota peruutuksia. Tämän jälkeen asiakas on velvoitettu maksamaan tilauksensa.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja moitteettomassa kunnossa. Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi teidän on ilmoitettava meille päätöksestänne peruuttaa sopimus yksiselitteisellä tavalla. Voitte käyttää liitteenä olevaa yhteydenottolomaketta sopimuksen peruuttamiseen tai lähettää peruutusilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen junkndesign@gmail.com.

Liitä palautukseen seuraavat tiedot:

- asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
- pankkitilinumerosi
- kopio sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta

Palautusosoite:

Junk'n Design

Uudentuvankatu 4 A 21

20740 Turku

Asiakas vastaa itse palautukseen liittyvistä postituskustannuksista. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut tai väärä, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen välittömästi, 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta, sähköpostitse osoitteeseen: junkndesign@gmail.com. Samalla pyydämme ilmoittamaan, palautatko tuotteen ja haluatko rahat takaisin. Emme pysty lähettään uutta tuotetta vioittuneen tilalle, sillä jokainen tuotteeme on ainutlaatuinen. Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron. Jos kirje/paketti on viottunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

 
 

Korisi on tyhjä.

 

Suosituimmat tuotteet

 
Kaktus S

7,95 €

Kaktus S

7,95 €

Kaktus M

9,95 €

 

Uusimmat tuotteet